E iai sau fesili?Valaau mai matou:86 15902065199

O le a le OPT

O le a le OPT

O le "tupulaga muamua" photon rejuvenation, lea e masani ona taʻua o le IPL masani, poʻo le taʻua saʻo o le IPL, o loʻo i ai se toe faʻafoʻi, o lona uiga, ua faʻaitiitia le malosi o le pulupulu.E manaʻomia le faʻateleina o le malosi o le paʻu muamua, lea e ono afaina ai le paʻu.

 

Ina ia faʻaleleia lenei faʻafitauli, o se tekonolosi faʻaogaina faʻamalosi faʻatasi ma le malosi tutusa o pusi taʻitasi na atiaʻe mulimuli ane, Optimal Pulse Technology, lea tatou te taʻua nei o le OPT, e taʻua foi o le malamalama pulupulu atoatoa.O se moli faʻamalosi malosi na faʻalauiloaina e le American Medical Company.I le taimi nei, e tolu augatupulaga o mea faigaluega i luga o le maketi, (M22), (M22 RFX).E faʻaumatia ai le maualuga o le malosi o le malosi o togafitiga, o lona uiga, i le taimi o togafitiga, E tele ni pusi laiti e tuʻuina atu e mafai ona ausia le gaosiga o galu sikuea.

 

O le a le DPL

 

O le umi o le galu na faʻatulagaina muamua mo le photorejuvenation o se malamalama lautele-alaala i le vaega faʻapitoa o 500 ~ 1200nm.O le mea e fa'atatau i ai e aofia ai le melanin, hemoglobin ma le vai, o lona uiga e mafai ona fa'aoga mea uma, e pei o le pa'epa'e, toe fa'afouina o le pa'u, aveese le freckles, mumu ma isi a'afiaga.E iai.

 

Ae ui i lea, talu ai o le malosi o loʻo tufatufaina tutusa ma malie i galu eseese, e fai si le fiafia i le taʻalo i soʻo se mea, o lona uiga, o loʻo i ai uma aʻafiaga, ae o aʻafiaga e le iloga ma manino.

Ina ia mafai ona sili atu le faʻaogaina o le photorejuvenation e faʻaleleia ai faʻafitauli vascular, o le uluai 500 ~ 1200nm wavelength band ma sili atu le faʻaogaina o le hemoglobin e faʻaaogaina tutoatasi, ma o le galu umi o le 500 ~ 600nm.

 

Ole Dye Pulsed Light lea, fa'apu'upu'u ile DPL.

 

O le lelei o le DPL o le malosi e sili atu ona faʻapitoa ma e sili atu ona faʻapitoa i le hemoglobin, o lea o le a sili atu ona aoga mo faʻafitauli vascular.Afai e te manaʻo e faʻaleleia le mumū o le subcutaneous, mumu, telangiectasia ma isi faʻafitauli, o le DPL o le filifiliga muamua.


Taimi meli: Aukuso-16-2022