E iai sau fesili?Valaau mai matou:86 15902065199

E tumau pea le aveeseina o lauulu leisa?

O le aveeseina o lauulu leisa e faʻavae i luga o le gaioiga filifilia o le photothermal, faʻatatau i le melanin, lea e faʻafefe ai le malosi o le malamalama ma faʻateleina lona vevela, ma faʻaumatia ai follicles lauulu ma ausia le aveeseina o lauulu ma faʻalavelaveina le tuputupu ae o lauulu.

E sili atu le aoga o le laser i lauulu e sili atu le mafiafia, lanu uliuli ma sili atu le eseesega ma le lanu paʻu masani i tafatafa o ia, o lea e sili atu ona aoga i le aveeseina o lauulu i nei vaega.

●Vaega laiti: pei o lalo lima, vaega o le bikini

●Vaega tetele: pei o lima, vae, ma fatafata

 

I le taimi o le solomuli ma taimi malolo, o follicles lauulu o loʻo i ai i se tulaga o le atrophy, ma sina mea e maua i le melanin, e mitiia ai le malosi o le laser.I le taimi o le anagen phase, ua toe foʻi le follicle o lauulu i le vaega o le tuputupu aʻe ma e sili ona maaleale i togafitiga laser, o lea e sili atu ona aoga le aveeseina o lauulu laser mo lauulu lauulu i le vaega anagen.

I le taimi lava e tasi, o le lauulu e le o faʻapipiʻiina le tuputupu aʻe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega lava lea e tasi o le sefulu miliona lauulu, o nisi i le anagen vaega, o nisi i le degenerative poʻo le malologa, ina ia mafai ai ona ausia se togafitiga sili atu ona atoatoa, e e mana'omia le faia o le tele o togafitiga.

 

E le gata i lea, e oʻo lava i follicles lauulu i le anagen phase e masani lava ona sili atu le malosi ma e manaʻomia ona faʻafefe i le laser i le tele o taimi e maua ai ni taunuuga sili atu o lauulu.

 

O lenei fa'agasologa o togafitiga o lo'o ta'ua i luga e masani lava ona fa'atino 4-6 vasega ile vaitaimi ole ono masina.Afai e te amataina le togafitiga ia Ianuari poʻo Fepuari i le tautotogo, o le ae mauaina se taunuuga sili atu ia Iuni poʻo Iulai i le taumafanafana.

 

E ala i le aveeseina o lauulu tumau, o lona uiga o se faʻaitiitia tumau tumau i le numera o lauulu, nai lo le faʻamutaina atoatoa o le tuputupu aʻe o lauulu.I le faaiuga o le sauniga, o le tele o lauulu i le vaega ua togafitia o le a pa'u i fafo, ma totoe ai lauulu lelei, ae o nei mea e itiiti ni taunuuga ma ua uma ona manatu ua ausia le manaʻomia o le laser hair removal.


Taimi meli: Iul-18-2023