E iai sau fesili? Valaau mai matou:86 15902065199

Le a'afiaga o le tuputupu a'e o lauulu i le aveeseina o lauulu

aso4

O letaamilosaga tuputupu a'e lauuluua vaevaeina i ni vaega autu se tolu: vaega o le tuputupu ae, vaega o le toe foi, ma le vaega malolo. O le Anagen Phase o le laasaga o le tuputupu aʻe o lauulu, e masani ona tumau i le 2 i le 7 tausaga, i le taimi o loʻo galue ai follicles lauulu ma faʻavavevave sela, e oʻo atu ai i le tuputupu aʻe malie o lauulu. O le Catagen Phase ose suiga lea e tumau mo le tusa ma le 2 i le 3 vaiaso, i le taimi e taofi ai le tuputupu aʻe o lauulu, e amata ona faʻaitiʻitia lauulu, ma faʻamavaeina sootaga i le va o lauulu. Mulimuli ane, o loʻo i ai le vaega telogen, lea e masani ona tumau mo le 3 i le 6 masina. O le lauulu o loʻo i ai i se tulaga filemu, ma o lauulu tuai e iu lava ina paʻu aʻo sauni lauulu fou e ulu atu i le vaega o le tuputupu aʻe.

O le malamalama i le taamilosaga o le tuputupu aʻe o lauulu e taua tele mo le faʻaogaina oauala e aveese ai lauulu. O auala e aveese ai lauulu e pei o le laser hair removal ma photon hair removal e masani lava ona faʻatatau i le tuputupu aʻe o lauulu, ona o le melanin i totonu o lauulu e maualuga i le taimi nei, ma e mafai e le laser ona faʻaumatia lelei follicles lauulu. I lenei tulaga, o le matou fale gaosi oloa DL9 masini e faʻatino lelei, saʻo le suʻeina o lauulu i le taimi o le tuputupu aʻe ma tuʻuina atu lelei.aafiaga o le aveeseina o lauulu. I le taimi o le faʻaleagaina ma le malolo, o le tuputupu aʻe o lauulu e faʻagesegese, ma o le laser's hair removal effect on these hair e leaga. O le mea lea, e manaʻomia le tele o togafitiga e faʻamautinoa ai le lelei o le aveeseina o lauulu i taamilosaga tuputupu aʻe eseese.

E le gata i lea, o mea e aʻafia ai le tuputupu aʻe o lauulu e aofia ai genetics, maualuga o le hormone, tulaga o meaʻai, ma le soifua maloloina. O mea tau kenera e iloa ai le tuputupu aʻe ma le mamafa o lauulu, aʻo suiga o le hormonal e pei o fesuiaiga o le estrogen ma le testosterone e mafai ona taʻitaʻia ai le laʻititi pe faʻateleina lauulu. O se taumafa paleni ma le lava mea'ai e taua tele mo le tausia o le soifua maloloina o lauulu. O le malamalama i lenei malamalama e mafai ona fesoasoani ia i tatou e sili atu le filifilia o auala e aveese ai lauulu ma faiga o le tausiga, ma ausia ai taunuuga lelei o le aveeseina o lauulu, ma o le masini DL9 e maua ai le lagolago malosi mo lenei faagasologa.


Taimi meli: Sep-29-2024