E iai sau fesili?Valaau mai matou:86 15902065199

Physio magnetic therapy masini mo le fa'amama tiga o le tino

Magnetotherapy o se tasi lea o ituaiga o togafitiga faʻaletino.O le togafitiga e lagolagoina ai le fa'agaioiga lelei o a'a.O faʻamaʻi faʻamalosi e ulu uma i sela o le tino o le tagata, o le mea lea e faʻaaogaina ai i togafitiga o ituaiga faʻamaʻi eseese.

O le togafitiga faʻaletino o se auala e togafitia ai faʻamaʻi e faʻaogaina ai se maneta e galue ai i luga o acupoints, nofoaga faʻapitonuʻu, poʻo le tino atoa o le tino o le tagata.Ole fa'amatalaga auiliili lea e uiga ile Physics Magnetic Therapy.

O le togafitiga faʻamaneta e iai le tele o faʻaoga i vaega eseese, e pei o le toe faʻaleleia o maso o le fola o le pelvic, togafitiga o le faʻaogaina o le urinary, toe faʻaleleia o faʻamaʻi faʻamaʻi, togafitiga o faʻafitauli o le soifua maloloina o le mafaufau e pei o le le mautonu, popolevale, ma le atuatuvale, faʻapea foʻi ma le fesoasoani. togafitiga mo tamaiti e tuai ona tuputupu ae ma faaletonu amioga.

O le a le PM-ST NEO+?
O le PMST NEO + o loʻo faʻaalia ai le mamanu tulaga ese.O le mama ituaiga electromagnetic coil applicator e fesoʻotaʻi ma le LASER applicator e le fesoʻotaʻiga mamanu faʻapitoa.E na o le pau lea o le ituaiga i le lalolagi o le physiotherapy fanua, e mafai ona transduce pulus mageta loloto i totonu o le tino, i le taimi lava lea e tasi, DIODO LASER taulai atu i le vaega togafitiga tutusa.O tekinolosi e lua e tu'ufa'atasia lelei mo a'afiaga fa'afoma'i sili atu.E ese le PMST ma le PEMF, o se vili ituaiga mama, ufiufi le vaega tele ma fetaui i sooga vaega.Oscillation maualuga maualuga mo le loloto o le ulu.

O le a le Magento MAX?
Magneto Max e masani ona taʻua o le pulsed electromagnetic field therapy, faʻaaogaina pulus e ulu i le loloto atoa o lavalava ma aano e oʻo atu ai i le nofoaga autu o talosaga.

hh1


Taimi meli: Iuni-04-2024