E iai sau fesili?Valaau mai matou:86 15902065199

E faʻapefea ona galue leisa CO2?

O le mataupu faavae o le CO2 laser e faʻavae i luga o le faʻagasologa o le kesi, lea e fiafia ai mole CO2 i se tulaga maualuga-malosi, sosoo ai ma le faʻavevelaina faʻamalosi, faʻauluina se uumi faʻapitoa o le laser beam.O lo'o taua i lalo se fa'agasologa o galuega:

1. Faʻafefiloi kasa: O le CO2 laser ua tumu i le faʻafefiloi o kasa mole e pei ole CO2, nitrogen, ma le helium.

2. Lamepa pamu: Faʻaaogaina le maualuga-voltage o loʻo i ai nei e faʻaosofia ai le paluga o le kesi i se tulaga maualuga-malosi, e mafua ai le faʻaogaina o le ionization ma le lafoaia.

3. Suiga maualuga o le malosi: I le faagasologa o le lafoaia, o le electrons o CO2 molecules e fiafia i se maualuga maualuga o le malosi ona toe vave ai lea i tua i se tulaga maualalo maualalo.I le faagasologa o suiga, e faʻasaʻo ai le malosi ma mafua ai le vibration molecular ma le taamilosaga.

4. Faʻamatalaga Resonance: O nei vibration ma rotations e mafua ai le maualuga o le malosi o le laser i totonu o le CO2 mole e faʻatasi ma le maualuga o le malosi i isi kasa e lua, ma mafua ai ona tuʻuina atu e le mole CO2 se faʻamaʻi laser umi galu.

5. Fa'a fa'ata fa'afefete fa'aeletise: O le ave o le malamalama e fa'asolo pea i le va o fa'ata fa'ata, fa'ateleina, ma mulimuli ane fa'asalalau atu i le fa'ata.

O le mea lea, o le mataupu faavae o le CO2 laser o le faʻaosofiaina o suiga o le malosi o le CO2 molelaʻau e ala i le faʻaaogaina o le kesi, mafua ai le vibration mole mole ma le fesuiaʻiga, ma faʻatupuina ai se uila laser maualuga-maualuga, faʻapitoa.

E masani lava ona aoga le togafitiga o le laser carbon dioxide i le fetu'una'iga o le tino o le pa'u.

O le togafitiga o le laser carbon dioxide i le taimi nei o se auala masani togafitiga faafomaʻi e mafai ona togafitia ma faʻaleleia faʻafitauli eseese o le paʻu.E mafai ona ausia le aʻafiaga o le paʻu maʻaleʻale ma fetuunai le paʻu paʻu, faʻalelei le paʻu.I le taimi lava e tasi, e iai foʻi le aʻafiaga o le faʻaitiitia o pores ma faʻaitiitia ai faʻailoga, ma e mafai foi ona faʻaleleia tulaga eseese o paʻu e pei o maʻila ma faʻailoga.

O le carbon dioxide dot matrix laser e masani ona faʻaaogaina e oʻo saʻo atu ai i le loloto o le paʻu e ala i le vevela vevela, lea e mafai ona mafua ai le pala ma paʻu i lalo o le paʻu i lalo o le paʻu i se taimi puupuu, ma faʻaumatia mai le tino e ala i le metabolic. faiga, ma faʻaleleia atili ai le faʻafitauli o le faʻaogaina o le pigment i le lotoifale.E mafai foʻi ona faʻaaogaina mo togafitiga o vaega eseese.I le taimi lava e tasi, e mafai foʻi ona faʻaleleia faʻamaoniga o le faʻalauteleina o pores poʻo le paʻu talatala, ma faʻaitiitia ai faʻailoga maʻila vaivai.

A maeʻa togafitiga laser, e ono afaina le paʻu.E taua le tausia lelei o le paʻu ma aloese mai le faʻaaogaina o mea e sili ona faʻafefeteina i le tele e mafai ai


Taimi meli: Me-22-2024