E iai sau fesili?Valaau mai matou:86 15902065199

Fa'amanuiaga ole Physio magnetic therapy ile tausiga ole soifua maloloina

Physio Magnetic therapy o se ituaiga o togafitiga faʻaletino lea e faʻaalia ai le tino i se maneta maualalo.

O sela ma faiga colloidal i totonu o le tino o loʻo i ai ion e mafai ona aʻafia i malosiaga maneta.Pe a fa'aalia le aano i maneta fa'amalo, e fa'aosoina le ala eletise vaivai e fa'agaoioia ai sela uma o lo'o fa'aalia i ai.

O le i'uga o ma'i, e fesuisuia'i le malosi i luga o sela pe a fa'atusatusa i sela maloloina.

Tissue togafitia i le fesoasoani a se maneta ma se vaega biotropic filifilia talafeagai, e iʻu ai i le faateleina o le gaioiga o luga o le sela, atili faateleina ai lona gafatia membrane, iu ai i le faapaleniina o le intracellular gafatia.
A'afiaga ole fa'aeletonika fa'atosina i luga ole tino:

1.E ala i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le membrane cellular, e aʻafia ai le metabolism cell ma mafai ai ona vave faʻafefeteina o le fula (antiedematous effect).E fesoasoani i le fa'amālōlōina o ponaivi gau fa'apea fo'i manu'a matala o le pa'u ma le tino (anti-inflammatory effect) mo fulafula tuga ma fa'ama'i.

2.A pulsed maneta e faʻaitiitia ai le tuʻuina atu o lagona tiga mai le faʻaiʻuga o neura i le ogatotonu o le tino, faʻaitiitia atili ai le tiga (gaoioiga o se faʻamaʻi tiga).

3. I totonu o ni nai minute, e faʻalauteleina ai toto toto i le vaega ua afaina ma faʻaleleia le taʻavale o le toto (visodilating effect).

4. Faʻasaʻo le faʻalavelave i le musculoskeletal system (myorelaxation effect).

5. Faʻamalosia le faʻaogaina o le tino (toe faʻafouina ma faʻamaʻi le aʻafiaga).

6. Harmonizes se faiga neura vegetative.

hh2


Taimi meli: Iuni-08-2024